Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

(Video) Pandora Hearts - Alicen viikate osa 2 WIP

Viime vuoden puolella tuli aloiteltua tätä tilaustyötä mutta armeijan tullessa on ollut kiireitä sekä ajanpuutetta niin en ole voinut tehdä tätä loppuun, kunnes nyt. Poikkeuksellisena lisänä tein tästä pienen tutorial-videon, joita varmaan tulen tekemään lisääkin tulevaisuudessa, kun aikaa vain on.

Sit down and enjoy!Lopputulokseen olen tyytyväinen ja toivottavasti itse asiakaskin.

Until next time, Ciao!!!

1 kommentti:

  1. Sehän näyttää mahtavalta! Suur kiitokset kaikille tekijöille! Aconissa sitten pääsen pitämään sillä hauskaa >8D

    VastaaPoista