Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

tiistai 16. elokuuta 2011

Early preparations are a good decision!

Monet ovat varmasti kuulleet lukemattomia määriä ainaisia valituksia ihmisiltä, kun coni on parin päivän päästä ja cossi ei ole tehtynä *IIK mitä mä teen herp derp* riehumista jne hirveällä kiireellä. Sitten valitetaan ettei cossista tullut parhaimman mahdollisen näköistä, kun ei ollut aikaa, vaikka varmasti on aikaa tehdä sitä tiettyä pukua mitä sitten tekeekään.
Itsellä on aina periaate, että puku pitää olla reilusti ennen tapahtumaa valmiina tyyliin vaikka puoli kuukautta ennakkoon. Täten olen säästynyt siltä hirveältä panikoinnilta mitä monet kärsivät ennen coneja. Sama koskee nyt tulevaa Traconiakin, jonne teen uuden puvun joka on Final Fantasy 7 Dirge of Cerberuksen pääpahis Weiss.
Enää ei ole muuta kuin peruukin muokkaus jäljellä mutta oman kokemattomuuteni takia peruukkien kanssa jätän sen nyt ystävien huollettavaksi ja ehkä siitä sitten opin itsekin jotain uutta.


Seuraavaksi voinkin laitella muutaman WIP-kuvan tämän cossin teosta. Traconissa näkee sitten miltä näyttää kokonaisuus ^^

Winchester Gunbladet ja niiden tupet. Keskivertoa laatua, mutta saa kelvata tällä kertaa :P


Housut, vyöt, kengät ja wannabelihakset Lol!! (kännylaatua sorry tämän kuva :P)

Peruukit saavat odottaa muokkaajansa pusseissaan. Peruukkeja 2 kpl, koska yhdestä ei saa tarpeeksi hiussäikeitä, joten 2 peruukkia muokataan yhdeksi jne. Katsotaan mitä tulee^^

Polvisuojukset Voila!!!

Traconissa tiedossa esityskisakin, missä olen Seifer-cossillani FF8 ryhmäesityksessä kanssacossaajien kanssa. Treenit tiedossa viikonloppuna, joten toivottavasti saamme jotain kasaan kisaa varten :). Hope it's gonna ROCK!!!!!

Till next time Cidi signs out -->

1 kommentti: