Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Olipa kerran viikonloppu Vocaloidien kesken

Seikkailuni Vocaloidien maailmassa sai jatkoa cosplayn merkeissä, kun eksyin ystävieni luokse ja he passittivat minut mallinuken virkaan. Lopulta kaikilla oli Matryoshka Vocaloid- puvut päällä ja tuli otettua ulkona parit kuvat.

Tässä muutamia satunnaisia kuvia -->


Matryoshka KaitoMatryoshka Rin & Kaito
Matryoshka Luka & Kaito

Loppupelissä täytyy sanoa, että Kaito näytti aika hyvältä mun päällä mutta näytän mielestäni liian emolta :P. No cosplayn takia en valita pikkujutuista.

Until next time, Ciao!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti