Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tekken 3: Lei Wulong - WIP

Armeijassa olo on tehnyt minulle niin paljon suunnitelman muutoksia tämän vuoden puolelle, että en osaa sanoa edes pääsenkö tänä vuonna mihinkään coneihin. Aliupseerikoulutukseen passittivat isommat tahot minut ja vuoden palvelus edessä. Katsotaan nyt mitä johtajakoulutus tuo minulle uutta mutta tämä harrastus jää selvästi pienemmälle asteelle siksi aikaa.

Toki minulla on projekteja mitä voin tehdä vapailla, kuten nytkin ja olenkin teille seuraavasta puvustani päättänyt pientä postausta kuvien kera laittaa. Kaappiinhan tämäkin joutuu vähäksi aikaa menemään, kun ei lähiaikoina ole tapahtumia minne menisin mutta onpahan sitten valmiina käyttöön.


Hahmo on siis Tekken - pelisarjasta tuttu Lei Wulong. Päätin tehdä Tekken 3 peliversion hahmosta eli punaisilla housuilla olevan tyypin. Puvussa ei mitään uutta ja erikoista sen teossa ollut paitsi kankaanpainanta oli uusi haaste minulle, kun en ole ennen kyseistä tekniikkaa kokeillut. Lopputulokseen olen kyllä ylpeä ensikertalaisen näkökulmasta.
Kengät tilattu ja ei tarvinnut kuin hieman maalata.

Peruukki Voila.

Selkälogo ja kanjeja^^


Vaikea nyt sanoa mitä on tulossa seuraavaksi mutta minulla intoa vielä tähän harrastukseen riittää niin yritän kyllä kevään/kesän mittaan kirjoitella blogiin kunhan kerkiän.

Until then, Ciao!!!

2 kommenttia: