Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tilaustyö: Dragonball - Gokun Nyoibo-sauva kantokotelolla

Pahoittelen tähän alkuun hiljaisuuttani tämän blogin puolella, kun intti tuolla Haminan kauniissa maisemissa on syönyt vapaa-aikaa paljolti niin ei ole ollut aikaa kirjoitellakaan mitään järkevää tänne. Toivottavasti ymmärrätte.

Mutta itse asiaan. Kaikkien tuntema Dragonball onkin ollut cossauksen kohdalla pimennossa aika lailla (muskeleilla liitosta asiaan liittyen?) mutta eräs nuoremman sukupolven edustaja, joka otti minuun yhteyttä aikookin cossata kyseisen sarjan päähenkilön lapsiversiota^^. Tilauksena hän sitten halusi minun tekevän hänelle Nyoibo-sauvan ja kyseessä kun ei kovin vaikea tekele ole niin en viitsinyt kieltäytyäkään.
 

Kotelo tuli tehtyä neljästä erillisestä kulmapalasta, joihin kaiverrettiin pyöreät kulmat ja lopuksi sitten vain liimaus yhteen.

Add the paint

Add more paint & the rope

Make the stick & paint

= Voila

Lopputulos näyttää omasta mielestäni hyvältä ja jos se kelpaa minulle niin kyllä luultavasti asiakkaallekin.

Yritän aktivoitua ja kirjoitella hieman aktiivisemmin tännekin kuin kerran kuukaudessa. Kikucon-raporttia olisi hieman tylsähköä kirjoitella, kun ei tullut Lei Wulong-cossista edes kuvia otettua mitä voisi laitella tänne esille ja olisi kuivaa tekstiä vain mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla :P.

Until next time, Ciao!!!

1 kommentti: