Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 1. syyskuuta 2012

Tilaustyö - Kingdom key

Tilaustöitä on tullut listalle viime aikoina aika paljolti niin olikin jo korkea aika niistäkin alkaa kirjoittelemaan. Tässä onkin siis kuvapläjäystä viimeisimmästä projektistamme, mitä jätkien kesken väsäsimme eli Kingdom Heartsin Soran Kingdom Keysta.


Kaikki alkaa aina kaavoittamalla.


Pääosin käytimme propin tekoon vaneria, Citadelin miniatyyrimaaleja sekä pieniin yksityiskohtiin Finnfoamia sekä softista.

Pistosahalla leikkimistä
Kahvan gripin tekoon toverini käytti yksinkertaisesti vain puukkoa. Lyijykynällä ohuet merkinnät ja sitten vuollaan siltä osin pois kaikki ylimääräinen ja lopputulos näyttää hyvältä.^^
 

Simple and still looks good.


 Ja kun kaikki palaset on kiinnitetty niin koko proppi gessotaan, hiotaan tasaiseksi ja sitten päästään siihen loppuvaiheeseen eli maalien laittoon.

Gessottu
Dramirth hänen lempipuuhassaan :D.


King Mickeys logo and chain.
And the painting looks awesome.


 Lopputulokseen olen itse tyytyväinen kuten toverinikin, jotka olivat tämän teossa mukana mutta aina riittää kehitettävää ja ensi kerralla sitten paremman version teemme.
Ärsyttävintä on näissä tilaustöissä se, että kun ne saa valmiiksi niin niistä ei haluisi luopuaXD. Hahah joo tiedän aika tyhmää mutta se fiilis kun saa jotain valmiiksi ja se näyttää hyvältä niin... Grr.
Ja jos jotakuta kiinnostaa tilata meiltä joitain proppeja niin rohkeasti yhteyttä vaan.

That's all for today, Ciao!!!2 kommenttia:

  1. Hirmu hyvännäköinen kingdom key.

    VastaaPoista
  2. Todella hyvän näköistä työtä. Jani susta rupee pian tulee ammattilainen näiden teossa :D

    VastaaPoista