Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Final Fantasy 7 Rufus Shinra - WIP

Viime vuoden lopulla mainitsin Rufuksen teosta ja päätinkin sen heti saada pois tekolistaltani, kun materiaalit sattui olemaan kaikki valmiina. Pukuun kuului housut, välikaapu/takki ja päällystakki joiden tekoon ei yllättävästi mennyt paljoa aikaakaan mutta itselleni tuotti ongelmia kauluksen teko takkiin -_-. En tiedä mikä siinä aina mättää omalla kohdallani mutta harjoitus kai tekee mestarin siinäkin hommassa. Aika vain näyttää.

Mainio tapa saada itsensä ompelu-modeen on laittaa napit korville ja kuunnella musiikkia. (Notice them on the table)

Välitakkiin ei tietenkään hihoja tehdä, koska 1. ne ei näy päältäpäin mitenkään toisen takin takia 2. Official artwork.


ryppyinen kuin mikäkin mutta silitys edessäpäin.
hanskat ja kengät eivät päällä mutta jossain kaappini perällä löytyy sopivat valmiina (muistaakseni?)


Kuvia ei taaskaan ole paljoa omaa laiskuuttani, kun en jaksa ottaa niitä. Toisaalta tässä projektissa ei ollut mitään uutta ja mullistavaa mistä ottaa tekoaikana kuvia, joten toivottavasti kelpaa teille nämä kuvat. Tulevissa projekteissani missä tulee olemaan uusia tekotapoja, kuten kankaanpainantaa sun muuta laittelen isompaa kirjoitusta kasaan. Huomaa, että on kyllä paljon mitä vielä pitää oppia eri tekotapoja cosseja varten ja tuo kankaanpainanta tuleekin olemaan seuraavassa vielä nimeltä mainitsemattomassa projektissani haasteena^^.

That's all for this time. See ya next time, Ciao!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti