Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 18. helmikuuta 2012

Dude looks like a lady

Olipa kerran viikonloppu Joensuussa vuonna 2011 Keikisalain luona milloin tuli puheeksi, että minun pitäisi kokeilla crossplayta. Aluksi en ottanut sitä tosissani mutta vähän mietittyäni asiaa niin saisikohan minusta kuinka naisen näköisen meikkaamalla oikein. No tästähän tämä idea lähti sitten ja olihan se kokeiltava käytännössä jonkin naiscossin roolissa. 

Hahmoksi valitsimme Vocaloid - Yowane Hakun Matryoshkana Ja tuloksen näette tässä alla olevassa kuvassa...
Damn I gotta say that I DO LOOK like a lady!!! Kiitokset vielä Millalle meikkauksesta ja stailauksesta^^

Vakuutettua itseni peiliin katsottuani pystyn varmaksi sanomaan, että uskallan crossplayata joskus conissa ihan varmasti. Ei olisi järkeä alkaa crossaamaan, jos ei saa meikattua itseään naisen näköiseksi. Katsoo mitä tulevaisuus tuo tullessaan.^^

Tässä kaikki tältä erää, Ciao!!!

1 kommentti: