Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tilaustyö - Sword Art Online: Kiriton miekka Elucidator

Ettei vain tällä sairaslomalla oleminen aivan tylsäksi kävisi, on sitä ehtinyt puuverstaan puolella tovereiden kanssa tehtyä taas yksi tilaustyö pois alta. Tällä kertaa tehtävänä oli Sword Art Onlinesta päähenkilön Kiriton miekka.
Kaunis miekka ja siitä yksinkertaisesta syystä mieluisa proppi tehdä. Harmi vain, että kun sen on saanut valmiiksi niin ei haluisi luopua siitä asiakkaalleen. :D

Based on this.


 Anyway, tässä teille taas WIP-kuvapläjäys.


Vanerilevyn pintojen hiominen tasaiseksi.
Ja sitten kaavojen piirtäminen vanerille (Kuvassa myös erään toisen tilaustyön leikkuu, josta sitten toisella kertaa lisää.)
      

Leikkuun jälkeen yksityiskohtien lisääminen ja teräkulmien hiominen edessä.

Pohjamaalit laitettuna.
Viimeiset maalit sitten lisättynä.
 Lopputulos sitten näyttää tuolta. Asiakas ei tarvinnut huotraa, joten se jätettiin kokonaan tekemättä. Lisäksi mietimme, että itse animessa Elucidatorin päässä ei näy missään vaiheessa mielestäni erästä hopeista ristiä, kun taas joissain art-kuvissa näkyy. Jätimme sen tekemättä mutta toki, jos asiakas sen loppupelissä haluaa niin sen saamme helposti lisättyä, ennen kuin luovutamme kyseisen propin hänelle.

That's all for today, Ciao!

1 kommentti: