Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 12. tammikuuta 2013

Metal Gear Solid 3: Snake Eater - Ocelot Photoshoot

Talvi on tullut ja maisemat kaunistuneet valkoiseen lumikerrokseen. Mikä olisi otollisempi aika mennä shoottaamaan uusi cossi päällä. Ocelot-cossini tuli tehtyä valmiiksi, joten tässä olisi muutama kuva eilisestä photoshootistamme.
Kiitokset Urho Heinoselle, joka toimi kuvaajana.Täytyy kyllä sanoa, että mukavin puku pitää päällä on tämä ylivoimaisesti tähän mennessä! Varusmiehet hieman katseli oudosti kaupungilla, kun tulin tällä vaatetuksella vastaan muttei se mitään. Yksi sotilas jopa tervehti sotilaallisesti minua. :D

Until next time, Ciao!


2 kommenttia:

  1. Onnistunut puku sulla, itsekin suunnittelen samanlaista penkkareihin, alkaa vähän kiire tulemaan, mutta takki ilmeisesti varustelekasta? Hakusessa ois vielä housut, hanskat ja tommoset kunniamerkit tms. Oisko antaa jotain vinkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasit oikein, että takki todella on Varustelekasta ostettu. Housut on ihan mistä tahansa vaatekaupasta ostetut ruskeat naisten stretcher-farkut 20 eurolla (Kyllä kuulit oikein eli naisten housuja käytän. :) ), hanskat ovat viininpunaista mokkanahkaa ja sellaiset pitäisi löytyä vaatekauppojen lisäksi ihan citymarketista/prismasta (ainakin allekirjoittanut löytänyt niitä useasti. Lopuksi olen kaikki kunniamerkit tehnyt eri kankaista, jotka olen sitten värjännyt kangastusseilla. poislukien oikeassa rinnuksessa olevaa kunniamitalia joka on softiksesta väsätty ja ommeltu kiinni. :)

      Poista