Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

torstai 7. marraskuuta 2013

Halloween-rientalot pukuillen aatelisena.

En ole ikuna oikein Halloweenia juhlinut poislukien toissavuonna ensi kerran ja ystävien kutsumuksesta sain intoumuksen juhlia tänä vuonna kyseisiä pippaloita samalla saaden tekosyyn keksiä jotain repäisevää vaatetta päälleni. Parin päivän aikana suoraan sanoen improvisoin itselleni viktoriaanisen/1-2 maailmansodan ajan aatelisvaatetusta mukailevan vaatekokonaisuuden, johon sitten vaatteen osia revin, sekä maalilla pilasin zombie-lookkiin sopivaksi.

Puku muuten itse tehty poislukien meikkauksesta menee kaikki kunnia ystävälleni.

Seurueemme tarkoitus oli aluksi eksyä paikalliseen Zombiewalkiin mutta meno, kun ei vastannut odotuksiamme palasimme sisätiloihin osa vaihtaen toisia vaatteita päälle sekä muuten valmistautuen loppuillan Halloween-teemaisiin ysäribileisiin.

Paikallinen rakennustyömää soveltuu hyvin teemakuvia varten.

Lyhyesti sanoen siis hauskaa oli ja ensi vuonna voisi ottaa uusiksi kyllä.^^ Seuraavaksi alan pikkuhiljaa valmistautumaan joulukuun pikkujoulutanssiaisiin cosplayn merkeissä, kun sain kyseisiin juhliin lipun hankittua itselleni. Photoshoottia pyrin pitämään cossistani ennen tanssiaisia.

PS: Sai olla viimeinen kerta, kun tanssin muutaman tunnin putkeen uusilla bootseilla, jotka eivät ole vielä ehtineet käytössä muokkaantua jalkani muotoon ja kokoon. Ai perskule, että oli jalat hellänä loppuillasta. :D

Until next time, Ciao!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset!^^ Pyrin tuossa ensi kuun vaihteessa tekemään kuvaussessiota Dragunov-cossistani ja samalla keskityn Black Ranger-puvun tekoon, kun nyt on lomalla aikaa tehdä taas kunnolla projekteja. :)

      Poista