Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tilaustyö: Kingdom Hearts 2 - Axelin Chakramit

Tämä tilaustyö oli kaikkein stressaavin työ mitä olen tähän saakka tehnytkään. Ei pelkästään niiden vaikeuden takia vaan muiden kiireiden takia mitä meillä ReplicArmoryn pojilla on ollut muussa elämässä niin näiden valmistuminen myöhästyi koko ajan. Lopulta muutama päivä sitten sain nämä itselleni työstettäväksi toiselta pajajäseneltä, kun hän ei saanut niitä työstettyä eteenpäin moneen viikkoon kunnolla stressin takia.
Paljoa ei ole kuvia annettavana mutta näettepä minkälaiset loppupelissä näistä Axelin Chakrameista tuli.


Kingdom Hearts 2 - Axel

Tosiaan aloitimme siis näiden tekemisen jo syyskuun alussa mutta muista kiireistä johtuen nämä valmistuivat vasta nyt saatuani ne itselleni tehtäväksi loppuun. Finnfoamista päätimme nämä tällä kertaa tehdä, jotta niistä tulisi mahdollisimman kevyet mutta näin yksityskohtaisen propin kohdalla finnfoam oli ehkä liian vaikea materiaalivalinta niin luultavasti tulevaisuudessa, jos teemme tällaiset uudestaan niin teemme ne jostain muusta.


Hiottua foamin palaset mallin mukaisiksi gessosin tuttuun tapaan taas propit ennen maalaamista, jonka jälkeen pohjamaalaus piti hopeaspraylla tehdä ennen punaisten terien maalausta.

Maalatessa teriä aika kului hyvin serkkujen kanssa pelaten Super Mario Brosia.^^

Kahvojen gripit ovat mustaa kangasteippiä, joista saa hyvän otteen.
Iso kiitos Ilkalle, joka teki suuren työn mittaamisen, kaavoituksen ja kulmien hahmottamisen kanssa, jota ilman nämä ei olisi todellakaan valmistunut loppupelissä. Myönnän, että näistä olisin saanut paremman näköiset, jos olisi itsellä ollut enemmän aikaa työllistää näitä mutta deadline, kun iskee päälle niin se voi näkyä lopputuloksessakin. Vielä siistin maalausjälkeä Chakrameissa ennen kuin postitan ne uuden vuoden jälkeen asiakkaalle.

Tässä vaiheessa toivotan kaikille hyvää uutta vuotta ja nähdään ensi vuonna coneissa uusin kujein!

Until next time, Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti