Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

perjantai 14. helmikuuta 2014

Tekken 3: Bryan Fury - Photoshoot

Ystävänpäivän kunniaksi päätin käydä ystävien avustuksella hieman kuvailemassa Bryan Fury-cossiani, jota olen käyttänyt vain viime vuoden Traconissa. Kesäkuvia oli vain tähän mennessä tarjolla Bryanista mutta nyt sain muutamia ihania talvikuvia vastapainoksi.^^ Bryan Fury on ehdottomasti lempicossini tähän astisista puvuistani, joten oli ilo laittaa miltei puolen vuoden jälkeen puku taas päällensä.

Anyway, tässä olisi muutama julkaisukelpoinen kuva teille rakkaat lukijat.


Olavinlinnaa vasten on aina hyvä käydä kuvailemassa.Onhan se tähän loppuun pari hupikuvaa annettava teille näytille...


Olavinlinnan pässillä on oikeanlaiset varustukset keliin suhteutettuna. :D

Oli hieman viileä olla Bryanin vaatteissa kuvailemassa mutta hauskaa oli laittaa pitkästä aikaa puku päälle ja ihmetyttää ihmisiä kaupungilla vaatetuksellani.

Hyvää ystävänpäivää vielä tätäkin kautta ihmisille! <3

Until next time, ciao!

3 kommenttia:

 1. Tais olla pikkasen kylmää eiksjuu? :'D Ja tuo pässikuva, hajosin. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että rinnusta hieman palelti mutta keli oli siinä nollan paikkeilla niin kyllä sitä kehtasi olla ulkona pitemmän aikaa kuvailemassa ilman, että tarvitsi takkia laittaa päälle lämmittelyä varten. :)

   Olavinlinnan pässille on alettu pitämään erilaisia vuosittaisia traditioita, kuten esim. vappuna pässi lakitetaan ja mielestäni tämä ''kulkusten'' peittäminen on joulun aikaan tapahtuva asia. :D

   Poista
  2. Yepulis, ei nollakeli nyt niin hirvee ole että heti joutuu juoksemaan saunaan tai laittamaan vaatetta päälle. :) Mutta ei se mikään hirmulämmin myöskään ole joten propseja sulle ku menit ulos shoottamaan noin vähissä kuteissa!

   Aijaa, kiinostavaa! Hauska idea kyllä, varmaan mukavaa mennä eri vuodenaikoina katsomaan että mitä pässillä on päällä.. saattaa olla joskus joku epic surprise tai jotain. xD Se on sillee "pässi in fässi(ön)"... joo just heräsin joten huono läppä lentää. :'D

   Poista