Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Animecon 2014 - Kiireinen sunnuntai-vierailu.

Ai niin joku Animecon! Tulihan siellä käytyä mutta vain sunnuntaina olin tapahtumassa, sillä lauantaina minut piti kiireisenä serkun häät, joissa toimin avustavana bestmanina sekä juhlien ohjelmaesiintyjänä. Järjestelyiden vuoksi hääjuhlinta jäi itsellä vähäiseksi, sillä piti lauantai-illasta kiirehtiä Kuopioon valmistautumaan sunnuntaita varten.

Sunnuntai menikin kokonaan minulta ohitse, kun olin FFFollowersin porukalla pitämässä perinteistä FFFightiamme. Kun ohjelman juonnosta pääsi vihdoin vapaaksi niin tapahtuma olikin loppuun päin kääntymässä. :/ Tapahtumassa kierteleminen sekä ihmisten tapaaminen jäi kokonaan minulta väliin näiden seikkojen takia, joten en voi pahemmin sanoa tapahtumasta mitään. (Poislukien esityskilpailusta, joka oli positiivinen yllätys osallistujamäärän sekä esitysten monipuolisuuden puolesta! Lisää tällaista settiä.)


Sunnuntai-aamun valmisteluja sekä tekstin lukuharjoituksia ennen showta.

Tapahtumaan en tuonut cosplay-asua vaan laitoin vaihtoehtovaatetusta päälleni ja olin OC-hahmolla esiintymässä hahmonimellä Casim. Ensi vuotta odotan innolla sillä päättäjäisissä paljastettu ensi vuoden kunniavieras *That Guy With The Glasses* on sen verran kiinnostava tapaus, etten voi jättää tapahtumaa välistä. (Ellei sitten tule hyvin mahdollisesti jokin isompi este  tapahtuman ajalle.)

Tämän näköisenä olin poikkeuksellisesti tapahtumassa ilman cosplayta.

Animeconista en ehdi paljoa palautua, kun ensi viikolla koittaakin jo Närcon. Sinne olen kierrättämässä kahta viime vuoden pukuani Bryan Furya Tekken 3:sta sekä Ocelotia Metal Gear Solid 3:sta. Odotukset on kovat tapahtumalta mutta paikan päällä vasta näkee mitä siellä onkaan vastassa. Toivottavasti tulen näkemään siellä muitakin kävijöitä Suomesta ettei aivan yksinäinen reissu tule olemaan. :)


Näillä mennään siis.^^

Tähän loppuun vielä linkitän videon Animeconin FFFightistamme, jos joku on kiinnostunut näkemään. Kiitokset Team Nitsakialle taas kuvaamisesta.
Until next time, Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti