Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

tiistai 2. syyskuuta 2014

Päivitetty ulkoasu + synttäriarvonnan voittaja + joku jäävesihaaste...

Blogini synttärikilpailussa sain palautetta blogini ulkoasusta paljon, joka johti yksinkertaisesti sen muokkaamiseen. Fonttikoko ja teksti pidemmän päälle alkoi lukijoiden silmiä nähtävästi väsyttämään. Aloin itsekin hieman lukemaan tekstejäni tarkemmin ulkopuolisen silmissä ja päädyin siihen vastaukseen, että blogini ulkoasu on liian vaalea ja ''ohut'' (Mitenkä tuon nyt selittäisin?..). Värimaailma vaihtui tummemmaksi ja fontti omasta mielestäni helpommin luettavaksi. Lisäksi muuntelin gadgetien paikkoja ja lisäsin tunnistelistan kaikista kirjoituksistani, jos sitä kautta haluaa etsiä tietyn tyyppistä julkaisua blogistani. Tässä mallissa pysyn nyt ainakin toistaiseksi mutta, jos tulee eriäviä mielipiteitä ulkoasusta niin muutosta ehkä teen myöhemmin sitten uudestaan.

Niin se synttäriarvonta! Kaikkien juhlajulkaisussa osallistuneiden kommentoijien kesken minun piti valita yksi voittaja, jolle teen käsityönä hänen itsensä valitseman asereplikan/propin johonkin omaan cosplaypukuunsa tulevaisuudessa. Voittajaksi olen valinnut... (add the epic drum roll...) Chuigan! Onnea sinulle ja toivon mukaan huomaat voittosi lukiessasi tämän kirjoituksen. Pyrin ottamaan sinuun yhteyttä lähiaikoina tai voit omatoimisesti ottaa minuun myös yhteyttä sähköpostilla (jani.v.o.ijas@gmail.com.) niin pääsemme alkuun. :) (PS: Jos olet Traconiin menossassa niin olisi mukava kasvotusten tavata myös.)

Tähän loppuun lisään vielä ALS Ice Bucket Challenge-videon missä Valitsen sinut! - musikaalin työryhmä haastoi minut tähän leikkiin mukaan. Toivotan kaikille lämmintä syksyn alkua ja älkää vilustuko! o/


1 kommentti:

  1. Hitsi, olin oikeasti tosi yllättynyt siitä että arpaonni osui kohdalleni, sillä yleensä en ikinä voita yhtään mitään :D! Nyt vain hurjasti pohtimaan, että mihkähän proppiin sinut työllistäisin.

    VastaaPoista