Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

perjantai 1. toukokuuta 2015

Batman Forever: The Riddler - Photoshoot

Popcultin photoshootista tarttui muutama kuva talteen, jotka tässä nyt julkaisen. Suuri kiitos Eveliinalle, joka säävaikeuksista huolimatta sai kuvattua meidät ja olen erittäin tyytyväinen kuviin mitä viikonlopulta saimme. :)
Ehdoton suosikkini yksilökuvista on ensimmäinen ylhäällä. Värimaailmat sekoittuu upeasti puvun, graffitiseinän ja kallion kanssa. Kuvauksissa oli lisäkseni tyttöystäväni Harley Quinnina sekä Hitsuwa Jokerina, joiden kanssa otimme yhteiskuvan.


Hall Cosplay-kisan lavakuva.

Ryhmäkuvista tuli mukavan energisiä ja ylimmästä ryhmäkuvasta olen eniten innoissani miten hyvänä kokonaisuutena hahmomme toimivat keskenään vaikkei The Riddlerillä ole minkäänlaista sidettä Jokeriin ja Harleyyn. Jokaisella hahmolla olevat eri värit täyttävät toisiaan mukavasti.

Varmasti aion uudestaan Riddleriä käyttää, sillä puku on helppo pitää ja hahmona on mukava eläytyä.^^ Nyt itse suuntaan viikon kestäviin kertausharjoituksiin, joten minusta ei hetkeen kuulu mitään. Kesää varten on jo suunnitelmia tehty cosplayn ja conien suhteen mutta niistä kerron myöhemmin lisää sitten.

Hyvää vappua! o/

1 kommentti:

  1. WOW! Mahtavaa! Tykkään näisä alkupään kuvista ihan sikana! Mahtavat taustat asu ja asenne ;) sopii kaikki niin hyvin yhteen.

    VastaaPoista