Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

lauantai 29. lokakuuta 2011

Halloween & FF7 Hades WIP

Kesällä tuli päähänpistos pelatessani FF7:aa läpi kämpilläni, että Halloweenia varten olisi mahtia tehdä pikaisesti pelissä ilmestyvä Summon-olento Hades. Projektin tekoa vaikeutti hieman vain pienen videopätkän ajan näkyvä Hades pelin aikana mutta tarpeeksi katsomalla pikseleistä sai selvää puvun tekoa varten. Ehkä kovasti etsimällä olisin netistä löytänyt virallisia referenssikuvia mutta tyydyin videopätkästä saamaani kokonaiskuvaan.WIP-pläjäys

Kokonaisuudessaan pukuun ei tarvinnut paljoa tarvikkeita hankkia kuin, kallomaski, hanskat, kankaat kaapua varten, vyö hupun alaosaan roikkumaan ja softista yksityiskohtia varten. Saatte tyytyä taas muutamaan huonolaatuiseen kännyllä otettuun WIP-kuvaan mutta toivottavasti saatte 2 megan kameran kuvista selvää mitä yritän kuvata :P.

Alkuperäinen oli harmaa, joten piti värjätä valkoiseksi

Onneksi hanskat oli valmiiksi vaaleat. Kiitokset henkilölle X käynnistään Punanaamiossa näiden hankkimiselle.

Huppuun vyö tarrasysteemillä kiinnitetty ja sama juttu noille softispaloille alempana. 


Yksin on niin vaikea ottaa mitään kuvia :P.
 Kokonaisuudessaan puvun teossa ei ollut mitään vaikeaa. Pahimmillaan jouduin hihojen muotoja vähän muokkailemaan mutta siihen se jäikin ongelmien kohdalla. Tällä sitten mennään Halloween ja loppuvuoden Chibiconissa taidan mitä luultavimmin tällä riehua paikan päällä. Lupaan parempia kuvia siihen mennessä tästä puvusta sitten.

Muut projektit odottavat minua ja pitäisi varmaan olla niiden kimpussa jo, eikä kirjoitella tänne blogiin väliraportteja elämästäni. Noh, taidanpa myöhemmin kirjoitella lisää sitten tuotoksistani ja sufferoinnista tekemisen taustalla.

Ciao!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti