Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

torstai 11. heinäkuuta 2013

Tilaustyö: Vampire Knight - Yuki Crossin viikate

Vielä yhden tilaustyön verran kiusaan teitä ennen, kuin alan keskittymään Animeconiin. Tällä kertaa tilauksena oli Yuki Crossin viikate sarjasta Vampire Knight. Joten tässä taas hieman tarinaa kyseisen lelun teosta kuvien kera.


Iso lelu...Vartena käytetty totutusti harjanvartta, jonka päälle yksityiskohdat lisätty softiksesta. Gessottuna sitten keppi maalattu Mastonin metallinhopeisella spraymaalilla.
Teräosaan käytimme finnfoamia kestävyytensä sekä keveytensä ansiosta. Tekokuvia ei ollut niistä vaiheista, kun leikattiin palaa pois ja muokattiin kuviot terään mutta tässä se on jo sitten keppiin upotettuna ja valmiina maalattavaksi.


Teräosan kuvioinneista tulee antaa iso kiitos pajajäsenellemme Ilkalle, joka omakätisesti kaikki nuo upotukset ja ohennukset teki terään vain PUUKOLLA ja hiomapaperilla (Jos ymmärsin oikein hänen puheistaan.).


Uuh me like very mucho!^^


Lopputuloksen näette sitten tässä. Oikein kaunis proppi tuli ja on taas oikein sääli luopua tällaisesta kaunokaisesta mutta tilaushan tämä vain oli ja emme me pajalaiset tietenkään ole ahneita vaikka kuinka meidän tekisi mieli näillä leikkiä.^^ Kaikkein parasta tässä propissa on, että painoa taitaa olla vain n. 0,5 kg, joten tätä on erittäin helppo pyöritellä (jos osaa siis) ja kantaa coneissa peläten, ettei käsi väsy kantaessa.

Nyt riittää tilaukset vähäksi aikaa ja alan pakkaamaan cosseja sun muita tarvikkeita Animeconia varten. Kiirettä pitää viikonloppuna esityskilpailun ja ohjelmanpidon kanssa, joten jos kuitenkin löydätte minut paikan päältä niin tulkaa toki moikkaamaan, en minä pure.

Until next time, Ciao!

5 kommenttia: