Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Animecon X: Cosplay vinkkejä-video

Lyhyesti ja ytimekkäästi tässä olisi ystäväni kuvaama videoprojekti Animeconista missä selitetään erilaisia vinkkejä aloittelijoille ja miksei hieman kokeneimmillekin cosplayhin liittyen puvun valitsemiseen, proppien tekoon jne.
Minä ja ystäväni Urho Heinonen ReplicArmorysta puhumme pitkälti videossa proppien teosta sekä niiden materiaalivalinnoista, hinnoista jne. Toivottavasti pidätte näkemästänne.^^ (Joudun leikkimään vaikeaa ja laittamaan linkin näytille, josta pääsee kyseiseen videoon, kun jostain syystä ei videohaulla löydä tämä Blogger tuota kyseistä videota, jotta voisin sen suoraan tähän näkyville laittaa, joten tyydyttävä on nyt tähän :P )

Until next time, Ciao!

1 kommentti:

  1. Mä tykkäsin itse ihan valtavasti tästä videosta. Itsekkin olen nyt saanut sellaisen inspiraation bloggailla jotain sellaista joka "auttaa" toisia jollain tavalla cosplayssa. Tutoja yms. Ja tätä oli mukava katsella.

    Blogger on aina vähän gaggaileva, joten suosittelen upottamaan videon blogiin. Niin siitä saa haluamansa kokoisen, isomman, ja paljon helpompi ja nopeampi. :--D

    http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

    VastaaPoista