Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

WIP: Cloud Strife KH1 & Bartz Klauser Dissidia FF

Aikoinaan julkaisin postauksen, missä näytin WIP-kuvia kahdesta silloin nimeltä mainitsemattomasta cossista. Korjataanpa se nyt, jos jotkut eivät kuvista veikannut oikein sitä lukiessaan.

Ensimmäinen projektini on Cloud Strife Kingdom Hearts 1:sta, yksinkertaisesti vain sen takia, että mielestäni KH1:n versio Cloudin puvusta on siistein mitä hänellä olen päällään nähnyt ja muut pukuversiot eri peleistä ovat omasta mielestäni liian....helppoja :P.


The cape

Ompelutaidot ovat kyllä kehittyneet täytyy sanoa, mutta paljon on vielä opittavaa

Eli Cloudista puuttuu vielä miekka, normaali iso ruskea vyö ja modattu olkanvyösysteemi (miksi sitä nyt kutsuisi :/). Kengät ja peruukin saan lainaan ystävältäni (Kiitos Dramirth).


Toinen projekti on Bartz Klauser Final Fantasy Dissidiasta. Sininen vaatetus iskee minuun ja poikkeuksellisen värinen miekka^^.

Aluspaita

Kaapu

Molemmin puolin


Armeijan takia ei ehtisi pukuja tehdä ensi vuonna niin kiva sitten valmiiden pukujen kanssa pukuilla eri tapahtumissa eikä tarvitse stressata puvun valmistumista ennen coneja :).

1 kommentti:

  1. :3 Nuohan näyttävät kivoilta! Kunhan vielä saan joskus nähtyä ne livenä... :)

    VastaaPoista