Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

maanantai 12. joulukuuta 2011

Chibicon III - jälkiraportti

Vuoden viimeinen tapahtuma koitti vihdoin pikkuconi Chibin tahtiin ja mainiolla tavalla päivä kuluikin monipuolisen ohjelmatarjonnan ansiosta. Joten jos ei ihmisiä haittaa niin teen tässä pikaisen raportin kaikesta mitä tuli itse tehtyä tapahtumassa.

Saapuminen tapahtumaan klo 9.15 hakemaan omaa badgeaan, jotta pääsi sisään kylmästä rentoutumaan (Hyvä etu chibiconin vänkäri/ohjelmavetäjänä on saada tyylikäs badge, ilmaista ruokaa ja toki se ilmainen sisäänpääsy kaupan päälle : D )

Kiitokset Aleksille ja Joannalle tästä <3

Klo 10 alkoikin jo avajaiset ja totutusti heti perään cosplaykisa siihen samaan syssyyn. Kilpailun oli kilpailijamäärältään ja tasoltaan keskinkertainen mutta palkintosijoille päässeet olivat kuitenkin selvästi erottuvimmat puvut ja ansaitsivat palkintonsa. Onnittelut vielä YO:lle ja Claircorruptionille tämänkin kautta heille voitosta.

Nopeasti aika kului samalla tuttuja tavatessa ja samalla myös tavallaan hyvästellessä, kun armeija potkii päälle ja ensi tapahtuma voi mennä hyvinkin pitkälle ensi vuotta vasta. En toki antanut sen vaivata päivääni vaan nautin vielä viimeisen kerran täysillä, kun oli mahdollista.

Klo 14 kävin FFFightin pitäjätoverieni pitämää *J-musiikki on pe......stä-paneelia* seuraamassa, joka oli sopiva hymynnostattaja, kunnes tämän päätyttyä lähdimme valmistelemaan/harjoittelemaan FFFight-juttuja. Siinähän loppuaika menikin harjoitellessa ja sitten koittikin itse ohjelmanumero. Kunnialla vedettiin, saatiin coni lopetettua ja siirryimme iltabiletyspaikkaan muiden kanssa rentoutumaan.

Lopuksi vielä piilomainontaa FFFightin suhteen, kun Visual Gay lopetti faittien pidon kesällä ja *antoivat* meille kunnian jatkaa tätä perinnettä niin olemme ryhmän nimeksi päättäneet 'FFFollowersin'.
Muuta mediallista kuulumista ryhmältämme ei löydy vielä kuin Facebookista ja hakusanalla 'FFFollowers' pitäisi löytyä ryhmämme (käykää tykkäämässä jos kiinnostaa^^).

Siinä oli tämän vuoden viimeinen coniraportti ja sitten ensi kesää odotellessa kirjoittelen täällä sitten ihan kaikesta muusta kuin tapahtumista (toivottavasti ette tylsisty :P).

Until next time, Ciao!!!

1 kommentti:

  1. toivottavasti kumminkin nähdään taas pian tai ainakin jutellaan mesessä jos ei nähdä :D ja yritä jaksaa intissä.
    aloitin muuten oman blogini http://marlecjaihmeellinen.blogspot.com

    VastaaPoista