Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

perjantai 23. joulukuuta 2011

Mitä vuosi 2012 tuokaan tullessaan.

Viimeisiä viedään vuodesta 2011 ja joulukin olisi jo ovella mutta minäpäs en juhli, vaan vietän aikani mieluummin ompelukoneen ja glögilasillisen ääressä omassa rauhassani^^. Tällä tavalla nämä viimeiset pari viikkoa vielä jäljellä vapautta ja sitten katseeni suuntaan 9.1.2012 Joensuun Kontiorantaan Suomen suurimpaan larppaustapahtumaan eli toisin sanoen asepalvelukseen.

Tämän johdosta pahoittelen jo etukäteen varmasti tulevaa hiljaisuutta blogissani, kun en aio stressata itseäni ensi vuoden aikana armeijan takia pukujen kohdalla, koska haluan vähäiset viikonloppulomani viettää rauhassa ENKÄ hikikomerossani ommellen :P. Ensi kesäänhän nuo ensimmäiset tapahtumatkin tulevat menemään, joten silloin sitten näemme seuraavan kerran ihmiset.

MUTTA tämä hiljaisuus ei tarkoita sitä, ettäkö ensi vuosi olisi osaltani täysin cossiton vuosi. Hiki hatussa olenkin kolmea ensi vuoden pukuani tässä valmistellut joista n. 2.4 on valmiita :D.(Jos ette muista mistä puvuista on kyse niin toki selatkaa vanhoja postauksiani kyseisten pukujen osien teosta^^) Niistä ei ole kuin suurilta osin hienosäätämiset jäljellä mutta silti aion lisätä tekolistalleni ensi vuodelle yhden puvun vielä aikaisempien pukujeni rinnalle joka on seuraava -->


Final Fantasy 7 Rufus Shinra. Onnekseni puku ei ole kuin n. 2/10 vaikeustasoltaan niin menee pari päivää puvun tekoon vain, joten pääsen helpolla, kun valitsin vaihteeksi nyt hieman helpomman projektin. Pienenä mainostuksena voin jo sanoa, että tämä puku tulee olemaan osallisena vielä tässä vaiheessa nimettömässä esityksessä, jota itse odotan ehkä tällä hetkellä eniten kuin mitään muuta aikaisempaa kisaesitystäni^^. Mutta tästäkin sitten otollisempana aikana enemmän lisää tietoa joskus ensi vuoden puolella.

Huhhun. onpas ollut tämäkin vuosi aimo harppaus cosplayn suhteen, kun on huomannut miten on omat taidot kehittyneet, vaikka silti on vielä paljon oppimisen varaa. Ensi vuonna sitten uudet kujeet ja metkut.

Hyvää joulua ja vielä mahtavampaa uutta vuotta kaikille! Ciao!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti