Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

maanantai 12. joulukuuta 2011

Final Fantasy X-2 - Shuyinin miekka

Sen siitä saa, kun on tylsää ja yhtäkkiä tulee inspiraatio aloittaa projektia, jonka suunnitteli vasta armeijan jälkeen aloittavan. No itsellä on tapana aloittaa cossien teko muutenkin tekemällä hahmon proppi pois alta, joten ei tästä kovin isoa vaivaa ollut.

Eli kyseessä on FFX-2:n pääpahiksen Shuyin, jonka miekan tein tuossa viime viikon aikana ja laittelen siitä taas tutoriaalikuvia tänne teidän viihdykkeeksi. Virallisia art-kuvia Shuyinin miekasta ei oikein meinaa löytyä netistä, koska miekka esiintyy vain pelissä Final Battlessa, missä Shuyin taistellessaan pitää sitä. No hätä keinot keksii ja piti itse pelailla/netistä katsella pelivideoita, jotta sai kaikki mahdolliset yksityiskohdat selville miekasta.


FFX:n Tidus-kopio jatko-osaan plaah :P.

Aina aloitetaan kaavoista.

Sitten vanerille ja päällystäminen gessolla, joka antaa metallimaisen pinnoituksen aseelle, kun maalit lisää päälle^^.

Ja maalit lisättynä Voila.

Yksi lelumiekka taas komeroon piiloon, kunnes löytyy sopiva aika käyttää sitä.

Sellaista tällä kertaa ja nyt palaan takaisin ompelukoneen ääreen hommiin. Ciao!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti