Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

maanantai 18. helmikuuta 2013

Desucon Frostbite - Cosplay Music Video (CMV)

Eli lyhyesti ja ytimekkäästi selitettynä. Kuvasimme ystäväporukalla Desucon Frostbitessa CMV:n (Cosplay Music Video) saadaksemme kokoon conivideo mitä olisi mukavampi katsella kuin perinteisiä *Iso kasa kuvia perätysten videoon ja musiikki taustalle-videoita*. Toivon mukaan pidätte. Myöhemmin kirjoittelen hieman virallisempaa con-raporttia, kunhan pääni selkenee viikonloppuhuuruista.

PS: Tarkkasilmäiset huomaa minut videosta Ocelot-cossissani.3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Valitettavasti en, koska budjetti ei salli matkustaa kauas pikkuconin takia. Seuraava tapahtuma luultavimmin tulee olemaan toukokuussa Mimicon Mikkelissä ja sen jälkeen Desucon Eurocosplayn takia.

      Poista
  2. Tälläisiä videoita kaivataan paljon lisää suomen coneista. Olisihan tämä video voinut olla pitempi, sillä tälläisiä videoita on tosiaan paljon mukavempi katsoa kuin sellaisia joissa on lätätty vain kuvia peräkkäin. 8D

    VastaaPoista