Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

tiistai 24. helmikuuta 2015

Star Wars: Jango Fett - Photoshoot

Kylmällä ja lumisella Hothin planeetalla pääsin tiedustelemaan maaston perusteellisesti vastarinnan komentokeskusta myöten läpi ja sain kuvamateriaalia vihollisjoukkojen toiminnasta mukaani... Tai olin vain rentoutumassa Desucon Frostbitessa ja tuli pidettyä photoshoot kuvaten samalla Jango Fett-cossini. :)

Eli tässä olisi kuvauksistamme joitain kuvia, jotka pääsivät editointivaiheeseen ja julkaistavaksi saakka. En ole ennen pitänyt kunnollista photoshoottia ammattikuvaajan kanssa niin oli pieni jännitys, että mitä kaikkea saadaan ikuistettua kameralle.^^


Ehdoton suosikkini! ><


Kuvaaja: Kari Hiltunen Photography.Kuvaaja: Nyymix.Jango kiittää kuvaajia upeista kuvista ja jakaa rakkautta ystävänpäivän hengessä! <3 Nähdään Popcultissa ihmiset seuraavan kerran! o/

2 kommenttia:

  1. Aaack tämä cossi on niin siisti ja niin on myös kuvat! <3

    Harmittaa kun ei tullu sinua bongattua Frostissa en edes muista jos ikinä törmäsin sinun sielä! D:

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia.^^ Pienimpiä yksityiskohtia en ehtinyt tehdä Frostiin mutta pyrin viimeistelemään puvun kesälle jetpackia myöten. :)

    Puku päällä olin lauantai-päivästä klo 9-15 välillä mutta puolen päivän aikoihin toista tuntia uhrasin kuvauksia varten, joten en ihmettele jos on ihmiset missannut cossini tapahtuman aikana. :P Kesällä sitten uusiksi jossain tapahtumassa puku päälle.

    VastaaPoista