Hei kaikille ja tervetuloa cosplay-harrastajan liiman ja lakan huuruiseen blogimaailmaan! Nimeni on Jani Laukkanen aka. Cidi Cosplay ja tämä henkilökohtainen blogini sisältää kirjoituksia cosplay-harrastuksestani, seikkailuista alan tapahtumissa sekä keskustelua skenessä ilmenevistä aiheista.

Sananlasku menee ''Kukaan ei ole seppä syntyessään!'' ja se pitää paikkansa. Minäkin aloitin täysin nollasta vuonna 2010 cosplayn harrastuksen ja pukuja tehdessäni olen yllättynyt miten paljon käden taidot ovat kehittyneet niin monella alalla, kuin missään muussa harrastuksessa. Jokaisesta voi tulla mestari kovalla työllä ja se on palkitseva tunne, kun saa aina uuden puvun valmiiksi ja pääsee sitä näyttämään muille ylpeänä.

Liittykää siis seuraani cosplayn maailmaan ja nouskaamme jokainen kohti taivasta tavoitteinemme tämän harrastuksen parissa! o/

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kim Possible & Ron Stoppable - Photoshoot (Popcult Helsinki 2016)

Blogin hiljaisen ajan julkaisuista seuraavana olisi viime kevään Popcult Helsinki-tapahtuman photoshoot, jonka järjestimme luottokuvaajani Ninan kanssa. Popcultissa alkoi Valitsen sinut! -musikaalin esityskausi, josta alkoi koko kesän kestävä kiireinen tapahtumaputki niin minulla ei ollut aikaa paljon uusille cosseille mutta saimme kuitenkin lauantaille kyhättyä itselleni Ron Stoppable -cossin. Tyttöystäväni oli aikaisemmalle kesälle valmistanut Kim Possible -cossin ja ystävän ehdottaessa paricossia meille Kim & Ron-duona sain nostatuksen tehdä puvun.


The unstoppable duo - Kim & Ron.


Ron oli hahmona mieluisa kuvattava persoona. Koomisen sidekickin roolissa Ronina pystyin vääntelehtimään ja kääntelehtimään kasvojenpiirteitäni, joten ilmeet ei kuvissa toistanut itseään liikaa.


On upeaa huomata miten photoshootit ovat kehittyneet kuvaajamme Ninan kanssa vuoden aikana. Jo pelkästään tämän vuoden puolella järjestettyjen kolmien kuvauksien jälkeen on kuvien taso joka kerralla vain noussut ja kuvauksien aikana yhteistyö on helpompaa, kun molemmat tiedetään mitä haluamme kuvilta. :)  Jos teillä lukijoilla sattuu tulemaan mahdollisuus olla yhteistyössä saman kuvaajan kanssa pidemmän aikaa niin pitäkää siitä kiinni, koska lopputulos vain paranee ajan edetessä.


The derp-photo. :D
 
Tällä hetkellä talomme remontti on vienyt työtilaa kämpästä ja motivaatiota cossien teosta mutta Cosplayn SM-kisoihin pyrin saamaan SoulCalibur V:n Yoshimitsu-cossini vihdoin valmiiksi. Cossi tuntuu sopivalta GameXpo-tapahtumaan minkä yhteydessä kilpailut järjestetään. Toivotaan parasta siis.

Until next time, Ciao! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti